преводиПреводи

Извършваме писмени преводи от и на 39 езика, устни и симултанни преводи от и на 10 езика, превод на специализирани текстове в различни области като икономика, право, техника, медицина.   Цената на превода, която Ви оферираме при запитване, е за една стандартна страница от 1800 символа и е валидна за срок на изпълнение от три работни дни. Възможни са БЪРЗИ услуги, т.е. за следващия ден, като цената е завишена. Извършваме ЕКСПРЕСНИ услуги в рамките на деня на подаване за текстове с обем до десет стандартни страници. Надценката върху цената на обикновената услуга е 50%. 

Преводите на документи се оформят според изискванията на МВнР.

Ако изпратените от Вас документи ще се легализират, цената на превода се таксува като цена за обикновена услуга. Фактура за извършените от нас услуги може да получавате за всеки комплект изпратени документи, или за определен срок, посочен от Вас (седмица, месец).

ЗАБЕЛЕЖКА: Бързи и експресни поръчки се приемат в зависимост от документооборота в момента. 

 

Легализация

Заверлегализацияка на български и чуждестранни документи във всички инстанции!!!
За български документи предлагаме, както само заверка с печат APOSTILLE, така и пълна заверка на документа, включваща заверка на превода. Извършваме и допълнителни заверки във всички посолства в България.

 

 

 

 

 

консултацияКонсултации по оформяне на комплект документи за различни цели

- придобиване на българско гражданство

- работа в чужбина

- сключване на граждански брак на българи в чужбина и на чужденци в България

- обучение в чужбина

- зелена карта

 

 

 

Други

  • попълване на формуляри (кирилица и латиница)
  • набор на текстове (кирилица и латиница)


Web Design & SEO by Zashev Design